Nějaké ty dojmy :-)!!!

21.10.2014 16:59

Takže, návrat z německého Mannheimu, se neobešel bez nějaké té drobné chybičky a vzpomínky s úsměvným zašklebením.

Špatné a marné pokusy nastartovat náš dopravní prostředek se statutem veterána dle počtu ujetých kilometrů,  se nakonec  povedlo roztlačit  pro ten poslední rozlučkový start v úzké uličce, čítající rozměr 3,20m, za asistence všudy přítomných čumilů a za přispění několika nových kamarádu.

Včetně rozmočených promo fotografií, které jsme s úspěchem při demontáži krapínek polo-roztrhali, se výlet

celkem zdařil.

Sice jsme neprodali ty motocykly, na které jsem vsázel ,,což mé ego neslo trošku trpce‘‘.  Udělali jsme však dojem na spoustu příznivců CAFE RACERU, ale i ostatních příznivců jedné stopy, co mají rádi pohled na klasické motocykly z přelomu 70-80tých let.

Neskrývající 90% většina byla nadšená sportovním pojetím přestavby, nicméně chladné hlavy suše konstatovaly, že s těmito otevřenými výfuky bez tlumičů, není možno na německých silnicích vůbec vyjet do ulic ba dokonce se odvážit na TUV (německá STK). Bohužel se mi až tak nepodařilo všem vysvětlit, jelikož naše němčina má jistě spoustu omezení a reservJ, že se jedná především o ukázku toho, co v DK CAFE RACER lze udělat. Německá pečlivost a poctivost ohledně úřadů, nebo spíše strach z těchto míst, kde se žádný stavitel motocyklů nesetká s porozuměním, udělal z celkového nadšení takovou nudnou pohádku.

Ale i přesto jsme nabídli své služby ohledně renovací a přestaveb motocyklů na celkem pěkné úrovni. Z počasí jsme příliš nadšení nebyli, hlavně naše dámská osádka, i když to nesla hrdě a statečně, trpěla husí kůží a zimotřesem J. No, ale zmrzlí jsme byli všichni!!! Takže žádné falešné hrdinství.

Na přes rok musíme vypilovat němčinu a domontovat výfukové tlumiče,  abychom se nebavili celou tu dobu jen o tom proč, a že to nemá TUV(STK). 

 

Tak práci zdar a žádný zmar!!!

Fotogalerie: Nějaké ty dojmy :-)!!!