SRAZ CAFE RACERŮ!!!

13.05.2014 15:07

Vážení a milí spolunadšenci Cafe Racerů!!!

Jsme až nadšeni Vaším zájmem o naše motocykly a tématiku tím se zabývající. Vždyť bez nadšenců a zapálení se nic pořádně dělat nedá.

V každém z nás je kus umělce, touha se odlišovat a vytvářet věci po svém, bez ohledu na okolí a co tomu kdo říká, vždyť jen my víme, že naše motorka je ta nejkrásnější ,,a vůbec, kdo mně má do toho co kecat, no nééé‘‘?

Dost Vás píše a táže se na nové foto z dalších přestaveb.
Bohužel, krapíneček Vás zklameme, začala nová sezona a nejen stavbami je člověk živ. I přesto se snažíme neusnout na vavřínech a děláme, jak černý bratři na plantážích od slunka východu až do jeho západu, samo s nějakou tou pauzičkou na hamu papů atd.

Jsme rádi, že máte zájem o naše motocykly, že se chlubíte svými výtvory a dokonce nás žádáte sem tam o radu, a to nám zvedá ego a nos nahoru, a tak vůbec. Kdyby se tak rychle zvedalo i něco jiného hihi.
Tedy, jsme velmi potěšeni a děkujeme.

Tímto nás i napadlo, zda by byl třebas zájem o nějakou tu vyjížďku či srázek, vyloženě skalních příznivců Cafe Racerů.

Počítáme někdy kolem podzimka cca konec září, aby bylo možno ještě přespat pod nějakou tou plachtou, či hubenou děvou, a aby při vrhání šavlí nezáblo od nohou.

Pokud někdo sdílíte podobný návrh jako my, fajn.
Budete vítáni a podle ohlasů a zájmu stvoříme něco nového, abychom byli všichni do sytosti pobaveni a uspokojeni, jak pohledem oka na jiné stroje, tak družením se mezi sebou.

Tááákže, pokud máte zájem se družit, pojďme něco podniknout!!!
Je to jen a jen na nás zda něco vymyslíme!!!

Sdílejte mezi sebou, přáteli no a na podzimek podle ohlasů spácháme rojení Cafe Racerů na Karlovarsku.

Zváni jsou všichni, co by měli chuť pobejt.

S pozdravem vrn hen héén

DK CAFE RACER