Suzuki GS 550 L

26.03.2015 15:00

 

 

 

 

Tento motocykl byl jeden z prvních, které jsem koupil za účelem přestavby Cafe Racer v úplných začátcích. To byly ceny starých vraků v Německu dost příznivé. Dnes už neví, co by za ty staré vrány, chtěli. Stav byl hrůzostrašný, samá rez a bývalý majitel se zřejmě přecenil a uprostřed rádoby renovace usnul na 8let. No a pak se

rozhodl, že už asi nemůže, takže zbývá jedině prodat.

Motor vrněl krásně, takže nebylo nač čekat. Obchod proběl rychle. Majitel byl Albánec bydlící v Německu. No a asi se musel dost ohánět, aby se měl lépe než Albošce. Takže rád slevil z původní ceny a byl rád, že je ten krám už fuč.

Tedy k motocyklu bylo dokoupeno spoustu nových dílu, jako sací hrdla karburace, svíčky, membrány šoupat, brzdové pumpy a jiné důležitosti. No a pořád nebyla na to choutka něco z toho stvořit.

Jednoho krásného dne se ozval zákazník, že by chtěl koupit něco do stylu Brad Bob, nebo něco tak tomu podobné. Poslal pár foto motocyklu, co si vybral na moto inzerci, s velmi příznivou cenou. Nic méně na obrázku to vypadalo celkem ok, ale při přiblížení bylo znatelné spousta drobných nedodělků. Takže jsem se chytil příležitosti a nabídl jsem tuto motorku jako alternativu. Zákazník svolil, no, a už to jelo.

 

Rozborka zborka, lakovat rám a zbytek motocyklu. Komplet očista a seřízení. Nu, a tohle z toho vzniklo :-)!!!

Fotogalerie: Suzuki GS 550 L